Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Controller incubator oua performant
1000 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Controller temperatura umiditate si intoarcerea oualor automata Incubator Performant
Controler pentru incubator automat, controler inteligent pentru constructia incubatoarelor automate cu intoarcere automata a oualor, controler inteligent pentru orice model de incubator de oua: gaina, prepelita, gasca, rata, curca, etc.

Controller inteligent, multifunctional pentru incubatoare profesionale. ce masoara temperatura cu o precizie: 0-99 grade celsius, cu o acuratete de 0,1 grade celsius, masoara umiditatea 0-99 % RH cu o acuratete de 3% RH, Alarma de control in situatii in care temperatura sau umiditatea este crescuta peste limita. Acest instrument inteligent, regleaza singur temperatura si umiditatea in functie de parametrii reglati de dumneavoastra, in plus stie sa porneasca in caz de nevoie ventilatorul pentru scaderea umiditatii si a temperaturii, stie sa intoarca ouale la interval bine prestabilit de dumneavoastra.

Acest controller este special pentru incubatoare profesionale, incubatoare performante, incubatoare pentru oua de prepelita, incubatoare pentru oua de gaina, incubatoare pentru oua de curca, incubatoare pentru oua de gasca, incubatoare pentru oua de rata. Incubatia prin incubatoare profesionale va aduce o satisfactie prin rezultatele obtinute, astfel rata de ecloziune poate sa va ajunga pana la 95%, numai cu ajutorul controllerelor inteligente.

Controllerul se alimenteaza la 230V 50 Hz si este dotat cu senzorul de temperatura si senzorul de umiditate.

2 rezistenta incalzire incubator 200w 3 bucati
3 rezistenta control umiditate 200wat 1 buc
4 motor intoarce tavi oua 1 buc
5 ventilatoare 220v 2 bucati
5 micropintrerupatoare 5 buc
Din Gura in Gura